Postări populare

joi, 30 august 2012

De ce ei?






Mie imi place Carla's Dreams nu pentru ca au avut un succes rapid sau cum spun altii ca au devenit un brand.
Mie imi place sa ascult piese lor atunci cind imi este greu pe suflet, sau cind doresc si eu sa fiu mai zburdalinca. Este un mic refugiu unde contezi doar tu si ceea ce asculti, atunci lume din jur dispare, iar gandurile devin mai clare.

A demonstrat cat de important este sa fii un OM indiferent de ce limba vorbesti , in ce te imbraci si maninci, unde locuiesti si in ce tara traiesti.

Chiar daca suntem multi ascultatori a reusit sa ne induioseze prin gandruile sale simple, la fel si frumosul din jurul nostru pe care nici nu il observam din cauza falsitati care a inceput sa ia o stapanire in viata noastra. In scurt timp a devenit un exemplu pentru noi toti, prin piesele "Pentru cei ce pot", "Nascut in Moldova" si "Hobson's Choice".  Cel de sub Gluga a dat viata culorilor care au fost sterse din cauza dusmaniei, falsitatii si a minciunilor, reusind pe linga toate sa aduca si o mica morala.
 Da, muzica poate uni.. si noi toti cei care ii urmarim am fost martorii acestui fapt. Si daca am pune miina la miina si suflet la suflet vom fi ceva mai bun))

De aceea   invat sa  traiesc si sa zimbesc cu Carla's Dreams !


P.S. Asta este una dintre motivele mele, de ce ascult eu Carla's.. Iar tu ce de ce asculti Carla's???

4 comentarii:

  1. Eu ascult Carla's Dreams deoarece sunt piese care ne educ int-un fel dar sunt si de acelea care ne ajuta sa "shim pi raslabon :D ". Interpretul e o persoana destul de simpla si aceasta simplitate se transmite si ascultatorului,,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inteleg man :D si daca vdrug cuiva nui place, lasa sa faca la vale sa nu manince mandron :D

      Ștergere
  2. Ascult piesele lor pentru ca intradevar prin cuvinte simple transmit mesaje marete, pentru ca dupa parerea mea au atins perfectiunea dintre voce, muzica si text, calitatea se vede si se simte, pentru ca de fiecare data cind ascult piesele lor ma trec fiori si nu ma pot satura, pentru ca din comentariile lor se vede ca sunt simpli, modesti si au un suflet mare! Bravo Carla's! acum avem un motiv sa ne mindrim cu Moldova :)

    RăspundețiȘtergere